Orange is the new black – bästa serien på mycket länge

Posted on

orange
Sitter just nu på Netflix och kollar igenom säsong tre av Orange is the new black och den här serien är något av det bästa jag har sett de senaste åren. Det jag gillar med Netflix är att de så klart tillverkar sina egna serier men att serierna släpps rakt upp och ned med alla avsnitt på en gång så jag själv kan styra hur många avsnitt jag vill se på en gång.

Jag kan enkelt se ett avsnitt ena dagen medans nästa dag kan jag se två eller tre stycken när jag har tid till det. Vem orkar spela in avsnitt och sånt längre men visst där finns oftast så kallade Play-tjänster men när det kommer till utländska serier så finns det oftast inte tillgängligt så länge för det händer ändå att jag ibland tar ett par veckors uppehåll på någon serie då tiden helt enkelt inte räcker till.

Netflix gör något rätt för en gångs skull och jag tycker fler kanaler eller företag borde ta efter Netflix för deras affärsplan fungerar och jag tror många uppskattar det Netflix gör. Sen finns det så klart bakåtsträvare och det är filmbolagen med deras underbara licenser hit och dit. De bara klyddar men det kommer en tid då de måste hänga med i utvecklingen för annat kommer folk fortsätta ladda ned. Det är dags att följa med utvecklingen…

Åter tillbaka till serien! ni som inte har sett denna serien måste bara se den och det kostar inte en förmögenhet direkt då Netflix kostar under hundringen per månad samt att du kan se mycket annat.