Köpt en ny TV-bänk

Posted on

våran-nya-tv-bänkJag ska dela gärna hela min historia kring mitt köp av TV-bänk för den är ganska så sjuk enligt mig och det hela började när jag hittade en väldigt intressant TV-bänk som jag ville ha genast då våran gamla börjar bli ganska sliten och tråkigt. Så vi åker i väg till denna kända svenska möbelbutik för att sedan få reda på att produkten är slutsåld. Inget konstigt där utan vi reserverar TV-bänken så att när den väl kommer in i lager igen så läggs denna produkt undan till oss.

Det går närmare två veckor innan vi hör från denna möbelbutik att produkten har kommit in igen och de har lagt undan produkten för oss att hämta. Så vi beger oss in till butiken för att betala samt hämta TV-bänken men när vi väl kommer in så får vi veta att just den produkten vi vill ha har så klart utgått och att de har lagt undan en väldigt liknande produkt till oss. Enligt dem var produkten liknande men enligt oss var det inte ens i närheten.

Detta är en väldigt känd möbelbutik i Sverige och det är väldigt skrämmande hur de har behandlat oss tycker jag för vi lägger ändå ned tid samt bensinpengar att ta oss till butiken. Varför inte bara vara ärlig med att berätta hur det egentligen ligger till kring produkten vi beställde?

Men nu har jag lite spontant köpt en TV-bänk via nätet som jag hittade via allt om TV-bänkar där jag även hittade lite bra inspiration till vårat vardagsrum med flera häftiga mediamöbler. Något som är bra med online butiker faktiskt är att där oftast finns en lagerstatus indikation på hemsidan och frågan är om inte online butiker kommer ta över helt och hållet.