Magens växer och jag känner mig allmänt äcklig

Posted on

känner mig äckligVem har inte hört det innan men ack jag är så tjock just nu och jag äcklas av det lite faktiskt. Det känns faktiskt riktigt jobbigt just nu för det kvittar hur mycket smink jag använder så kan jag inte bli fin och jag känner mig konstant ful just nu så tyvärr håller jag mig mest inomhus numera. Finns det smink som döljer magen?

Jag hoppas ingen tar illa upp nu men jag kan inte hjälpa att jag känner så här för jag har aldrig ens i närheten varit så här stor och i princip inga kläder passar mig längre så jag måste ut nu och köpa lite mammakläder snarast.

Vem trodde det skulle vara så hör jobbigt med att bli större men det värsta för mig är nog att kläderna inte passar mig längre och det kommer bli ganska mycket tillfälliga kläder nu när jag nästan är klar med min gravititet. Jag känner just nu också att jag aldrig kommer genomföra en ny graviditet igen men det går säkert över efter förlossningen och antagligen blir jag sugen på en till ett år senare.

Nu vill jag bara ha det avklarat, I am ready! Synd bara tiden går så långsamt just nu för ni vet ju själva hur det är att bara gå och vänta på något.

Det finns inget värre…