Dags att avslöja den stora hemligheten

Posted on

minhemlighetJag har burit på en ganska stor hemlighet den senaste tiden men nu tänkte jag att det var dags att avslöja min stora hemlighet!

Jag ska bli MAMMA! Ja!

Så nu är det även känt på min blogg så nu kan alla mina vänner få ta del av denna underbara nyhet. Jag är så glad just nu men jag är också väldigt orolig på något sätt för detta är ändå min första lilla bebis. Det är ju sjukt mycket att planera nu innan bebisen kommer fram vilket är beräknat till den 20 maj så nu måste jag verkligen sätta i gång och införskaffa olika bebissaker som jag behöver.

Just nu kollar jag runt lite på vad jag kan tänkas behöva och något som jag verkligen vill ha snarast är ett ordentligt skötbord d.v.s. en riktigt ställe där jag har alla grejor som behövs till t.ex. blöjbyte eller byte av kläder.

Jag har läst en hel del på skötbord och egentligen redan bestämt mig för att köpa ett vägghängt skötbord som skulle passa så bra att ha i hallen här hemma plus att de är riktigt snygga om jag ska vara ärlig. Det som är lite tråkigt är att där inte är så mycket förvaringsmöjligheter men det löser jag med en liten hylla bredvid tänkte jag.

troll-skötbordDen största anledningen till att jag vill ha ett väggskötbord är för att vi har ganska så dåligt med plats här hemma plus att det är skönt att få upp det från golvet så det är enklare att hålla rent. Jag hatar när det är så mycket möbler på golvet att man inte kommer till att dammsuga ordentligt.

Även efter jag har läst HemHyras test så jag är ännu mer säker på att ett vägghängt skötbord är det rätta för oss. Antagligen blir det ett Troll väggskötbord som ska vara riktigt bra och stabila och även en relativt låg prislapp vilket är ju bra då det är tusen andra saker vi måste inhandla.

Snart! längtar så mycket